Wij zijn aangesloten bij de Fleurop verzendorganisatie. Deze is opgericht in 1921, en daarmee de langst bestaande en meest bekende bloemenverzendorganisatie van Nederland. In Nederland zijn ± 1.100 bloemisten aangesloten bij Fleurop waarmee een landelijke dekking gegarandeerd is. Wereldwijd zijn er circa 50.000 Fleurop Interflora bloemisten. In praktisch ieder land ter wereld kunt u bloemen voor uw  klanten laten  bezorgen.
De bloemen, nationale bloemenbonnen, maar ook de cadeauartikelen van Fleurop kunt u uitstekend gebruiken voor uw zakenrelaties en marketingacties.
Wilt u uw medewerkers of zakenrelaties feliciteren met een verjaardag of jubileum dan kan dat uitstekend met een mooi boeket/bloemstuk eventueel voorzien van een fles wijn. Zo kunt u  de keus  maken voor een mooie kwalitatieve knuffelbeer bij een boeket / bloemstuk voor bijvoorbeeld een geboorte.
De Nationale bloemenbon is een zeer gewaardeerd cadeau, zo kan uw relatie op een later tijdstip nog eens genieten van uw bloemengroet. Natuurlijk zit u niet op klachten te wachten, maar indien nodig is de Fleurop bon uitermate geschikt voor het gebruik bij klachtenafhandeling.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot de Fleuropservice, en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

vaasgarantie.jpg